“Ne mogu vjerovati da smo ispali od Turske”

3 juillet 2024 0 Par AlloSoccer

Austrijski selektor Ralf Ragnick bio je šokiran nakon što je njegova reprezentacija ispala od Turske na Evropskom prvenstvu.

Turska je sinoć pobijedila Austriju rezultatom 2:1 i plasirala se dalje. Ragnick je izrazio žaljenje što njegova momčad nije barem izborila produžetke.

Izjavio je da ne može vjerovati da je njihov put na prvenstvu završio na ovaj način. Nadao se i vjerovao da mogu proći dalje.

Uvjeren je da bi prošli da su izborili produžetke.

Naglasio je kako su odigrali četiri vrlo intenzivne utakmice na prvenstvu. Smatra da moraju prenijeti ovo iskustvo na buduće izazove. Također je priznao da se nisu dobro branili u određenim trenucima.

Pohvalio je nevjerojatnog turskog golmana. Ragnick je zaključio da su imali velike nade i očekivanja.

“Ne mogu vjerovati da je ovdje završio naš put na prvenstvu. Nadali smo se i vjerovali da možemo proći. Uvjeren sam da bi prošli dalje da smo izborili produžetke. Odigrali smo četiri vrlo intenzivne utakmice na EP i ovo iskustvo moramo prenijeti na sve ono što nam slijedi. Nismo se dobro branili u nekim trenucima, a Turska je na vratima imala nevjerojatnog golmana”, rekao je Ragnick.

Iako su dali sve od sebe, nisu uspjeli ostvariti cilj. Pozvao je svoje igrače da uče iz ovog iskustva. Rekao je da moraju nastaviti raditi i unaprijediti svoju igru.

Ragnick je izrazio zahvalnost navijačima na podršci. Napomenuo je da je ovo tek početak za njegovu momčad.

The post “Ne mogu vjerovati da smo ispali od Turske” appeared first on Sve Osim Politike.