Oglasila se Amra Džeko i bacila navijače Hajduka u trans!

Oglasila se Amra Džeko i bacila navijače Hajduka u trans!

3 juillet 2024 0 Par AlloSoccer

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, već nekoliko sedmica unazad privlači pažnju kao jedna od najomiljenijih ličnosti među navijačima Hajduka.

Sve to započelo je kada su se počele širiti glasine o mogućem interesovanju hrvatskog velikana za Dijamantovo angažovanje, što je dodatno povećalo interesovanje navijača “splitskih bijelih” za svaki korak Džekove porodice.

Danas je posebno uzburkano zbog objave Edinove supruge Amre na Instagram storiju. Amra je podijelila fotografiju na kojoj je označena lokacija Split, što je izazvalo euforiju među navijačima koji su brzo počeli dijeliti objavu i izražavati svoje oduševljenje.

Foto: Instagram/ Amra Džeko

Edin Džeko se trenutno nalazi u Austriji gdje obavlja pripreme sa Fenerbahčeom, ali prema informacijama turskih medija, pitanje je kada će napustiti ovaj klub. Jose Mourinho, navodno, ne računa na njega u napadu te preferira mlađeg napadača.

Hajduk vidi priliku da iskoristi situaciju oko Džekinog eventualnog odlaska iz Fenerbahčea, ali i drugi klubovi pažljivo prate njegove korake.

Pored ponude Hajduka, Edin ima i značajnu ponudu iz Saudijske Arabije, ali se navodno više naginje prelasku u Split. Tu bi bio blizu svog rodnog grada i Dubrovnika, gradova sa kojima je emotivno vezan.

Prema posljednjim izvještajima iz Turske, Džeko je dobio ponudu Hajduka vrijednu 2 miliona eura, a navodno je dogovor vrlo blizu ostvarenja.

The post Oglasila se Amra Džeko i bacila navijače Hajduka u trans! appeared first on Sve Osim Politike.