Konačno gotovo! Bayern doveo veliko pojačanje koje je pratio godinama

3 juillet 2024 0 Par

Minhenski Bayern napokon je uspio dovršiti transfer portugalskog veznjaka Joaa Palhinhe, potvrđuje ugledni novinar Fabrizio Romano.

Bayern je već nekoliko prijelaznih rokova pokušavao dovesti Palhinhu iz Fulhama, ali je prošlog puta transfer propao zbog kašnjenja Fulhama. Portugalac nikada nije oprostio to odugovlačenje. No, ovog ljeta Bayern je uspio završiti pregovore i dovesti jednog od ključnih igrača portugalske reprezentacije.

Palhinha je nezamjenjiv u momčadi Roberta Martineza i očekuje se da će biti ključan i za Bayern. Romano je uz svoje poznate riječi “Here we go” potvrdio da su klubovi dogovorili transfer vrijedan 50 milijuna eura, uz dodatnih pet milijuna bonusa.

Palhinha će potpisati ugovor do 2028. godine. Ključan faktor u transferu bila je želja igrača da prijeđe u Bayern. Medicinski pregledi i potpisivanje ugovora očekuju se uskoro.

Palhinha igra na poziciji defanzivnog veznjaka, ali je sposoban i u igri prema naprijed. U Bayern dolazi iz Fulhama, a ranije je igrao za Bragu, Belenenses, Moreirense i Sporting Lisabon. Za reprezentaciju Portugala ima 30 nastupa.

João Palhinha to Bayern, here we go! Deal approved on fee around €50m plus €5m add-ons.

Palhinha will sign contract until 2028 at Bayern, he’s been pushing for weeks for the deal to happen.

Medical to be booked then docs to be signed.

Story confirmed. pic.twitter.com/Qh58buI805

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 3, 2024

The post Konačno gotovo! Bayern doveo veliko pojačanje koje je pratio godinama appeared first on Sve Osim Politike.