Zvijezda Chelseaja zapjevala uz Hanku Paldum: Snimka osvojila internet!

4 juillet 2024 0 Par

Golman londonskog Chelseaja Đorđe Petrović snimljen je kako uglas pjeva hit bh. pjevačice Hanke Paldum “Crne kose”. Posebno je ta pjesma popularna kod navijača beogradskog Partizana koji umjesto stiha “Sve za ljubav, sve za jedan dan” pjevaju “Sve za ljubav, sve za Partizan”.

Iako je Petrović dijete Čukaričkog, on je veliki navijač Partizana, što je dokazao i prilikom pjevanja ove pjesme. Njegova povezanost s Partizanom ističe se kroz njegovu strast prema klubu i podršku koju pruža, bez obzira na njegovu prošlost s Čukaričkim.

Pored Čukaričkog, Petrović je branio još za IMT Beograd te New England Revolution prije nego li je prešao u redove Chelseaja. Njegov transfer u Chelsea označio je značajan korak u njegovoj karijeri, donoseći mu priliku da se dokaže na međunarodnoj sceni.

Prethodne sezone je u klubu sa Stamford Bridgea odigrao ukupno 31 utakmicu u svim takmičenjima, primio je 44 gola, a na sedam susreta je sačuvao svoju mrežu. Za reprezentaciju Srbije je branio na tri susreta, pokazujući svoj talenat i na nacionalnom nivou.

The post Zvijezda Chelseaja zapjevala uz Hanku Paldum: Snimka osvojila internet! appeared first on Sve Osim Politike.