Nova prepreka u transferu Džeke u Hajduk: Iz Turske stižu nove informacije, nisu nimalo dobre

4 juillet 2024 0 Par

Glavna priča ovog ljetnog prijelaznog roka fokusira se na mogući dolazak Edina Džeke u HNL, odnosno u Hajduk.
Kada se ova informacija pojavila, mnogi su je prvotno doživjeli kao još jednu neosnovanu glasinu, no čini se da u pozadini postoji konkretan interes.

To je potvrdio i poznati talijanski novinar Nicolo Schira, čija je vjerodostojnost veća u odnosu na turske izvore. Schira je izjavio da je Hajduk ponudio dvogodišnji ugovor bosanskohercegovačkom napadaču, ali da će konačna odluka ovisiti o Joseu Mourinhu.

Portugalac je nedavno preuzeo Fenerbahçe i njegova odluka će biti ključna u ovom transferu. Dodatno, odlazak Michyja Batshuayija u Galatasaray stvorio je prazninu u napadu Fenerbahçea, što može utjecati na njihove daljnje planove, uključujući i potencijalni dolazak Džeke.

Iako se iz Splita šire optimistični signali, transfer još nije zaključen kao što se nadalo navijačkoj bazi, jer postoji niz faktora koji trebaju biti usklađeni.

Džeke trenutno sa svojim klubom provodi pripreme, a prema najnovijim informacijama, mogao bi se susresti s Hajdukom u prijateljskoj utakmici, prema izvještaju Gol.hr.

Ova tema je privukla pažnju javnosti u Hrvatskoj i Turskoj, a o njoj se oglasio i poznati turski novinar Sercan Hamzaoglu, koji je potvrdio da je ponuda Hajduka stvarna te da Džeko ozbiljno razmatra svoje opcije, uključujući suradnju s Mourinhom prije konačne odluke.

The post Nova prepreka u transferu Džeke u Hajduk: Iz Turske stižu nove informacije, nisu nimalo dobre appeared first on Sve Osim Politike.