Evo što radi Rakitić dok se čeka njegov transfer u Hajduk

4 juillet 2024 0 Par

Ivan Rakitić je blizu potpisa za splitski Hajduk. Trenutno je u Sevilli, gdje je posjetio svoje nekadašnje suigrače u novom trening-kampu.

Rakitić je legenda Seville, odigrao je 323 utakmice za klub i bio je kapetan. Njegov posjet je zabilježen u lokalnim medijima. On i Edin Džeko, također blizu potpisa za Hajduk, trenutno su predmet pregovora. Turski mediji tvrde da je Džeko već prihvatio ponudu Hajduka, dok je Rakitić vrlo zainteresiran za dolazak u Split.

Rakitić je jednom obećao da će igrati za Hajduk, slično kao Ivan Perišić koji je to obećanje ispunio prošle sezone. Rakitić je tijekom karijere igrao za Basel, Schalke, Sevillu, Barcelonu i Al Shabab u Saudijskoj Arabiji.

Od siječnja ove godine odigrao je osam utakmica za Al Shabab, postigao jedan gol i imao jednu asistenciju. Njegov kum, Marko Bralić – Keto, veliki je navijač Hajduka.

Bralić je na društvenim mrežama objavljivao Rakitićeve fotografije s porukama poput “Vrime je”, čime je kumu poručivao da ga želi vidjeti u Hajduku.

Hajdukova ozbiljna zainteresiranost za Rakitića i Džeku prvi je objavio Index. Rakitićev dolazak u Hajduk bio bi ispunjenje njegovog obećanja i velika vijest za klub.

The post Evo što radi Rakitić dok se čeka njegov transfer u Hajduk appeared first on Sve Osim Politike.