Turski insajder otkrio da li će Džeko preći u Hajduk

4 juillet 2024 0 Par

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko danima unazad glavna je tema u susjednoj nam Hrvatskoj, tačnije u Splitu.

Džeko se povezuje sa prelaskom u redove Hajduka, a nakon što se pojavila prva vijest koja povezuje Dijamanta i splitskog velikana, navijači ovog tima prate svaki korak našeg napadača.

Tako su kolege novinari sa portala Gol.hr kontaktirali Senada Oka, poznatog turskog novinara koji je otkrio svoje viđenje vezano za transfer Edina Džeke.

“Kada ste mi poslali poruku, okrenuo sam jednog dobrog prijatelja koji je jako blizak čelnicima Fenera. Htio sam ažurirati posljednje informacije. On mi kaže da ne misli kako je to tako blizu. Štoviše, misli da će prije ostati nego otići”, otkriva Ok za Gol. hr i nastavlja:

“Javljaju mi s priprema u Austriji da izgleda sretan, smije se i dobro radi. Ima dobru komunikaciju s Mourinhom, koji također izgleda zadovoljno. Želim reći da ništa ne odaje kako je Džeko nesretan u Feneru ili da nije u dobrim odnosima s Mourinhom. Dapače, Mourinho šalje poruku da ozbiljno računa na njega”, kaže Ok.

Kompletan razgovor turskog novinara i kolega sa portala Gol.hr možete pronaći na OVOM LINKU.

The post Turski insajder otkrio da li će Džeko preći u Hajduk appeared first on Sve Osim Politike.