Atraktivna djevojka koja je predstavila novi dres Hajduka je Hercegovka, evo tko je ona (FOTO)

Atraktivna djevojka koja je predstavila novi dres Hajduka je Hercegovka, evo tko je ona (FOTO)

4 juillet 2024 0 Par

Predstavljanje novog dresa Hajduka za nadolazeću sezonu, djelo novog tehničkog sponzora Adidasa, privuklo je mnogo pažnje. Posebnu pažnju privukla je nogometašica Hajduka, Ana Bakalar, koja je sudjelovala u promociji.

Bakalar, koja ima 23 godine i igra u veznoj liniji, bila je jedina djevojka među poznatim igračima poput Marka Livaje i Zvonimira Šarlije. U prošloj sezoni SuperSport Prve HNLŽ i nacionalnog kupa, Bakalar je upisala 21 nastup za Hajduk, od kojih je 18 puta startala, postigla četiri pogotka i zaradila tri žuta kartona.

Iz Čapljine je, gdje je i započela svoju nogometnu karijeru. Od malih nogu je navijačica Hajduka, a igrala je za Neretvu od 2017. do 2019. godine. Godine 2019. preselila je u redove tadašnjeg prvaka ŽNK Splita i debitirala za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Od ljeta 2021. članica je Hajduka. Sudjelovala je u prezentaciji kluba 2021. kada su nogometašice došle pod okrilje “bijelih”. Bakalar je bila manekenka i prošle godine kada su se predstavljale ženske klupske trenerke po uzoru na retro kolekciju, zajedno s pjevačicom Albinom Grčić.

Foto: Hajduk.hr

Također je reklamirala novu kolekciju klupskih trenerki prošle jeseni. Imala je posebnu ulogu modela u Hajdukovom ovogodišnjem kalendaru “Hajduk je lipota”, gdje su po prvi put uz nogometaše predstavljene i nogometašice “bijelih”.

The post Atraktivna djevojka koja je predstavila novi dres Hajduka je Hercegovka, evo tko je ona (FOTO) appeared first on Sve Osim Politike.