Dinamo ga platio 3.000.000 i čekao devet mjeseci, sada se opet ozlijedio

5 juillet 2024 0 Par

Luka Stojković, jedan od najtalentiranijih nogometaša Supersport HNL-a, pretrpio je rupturu zadnje lože na treningu Dinama.

Ova ozljeda će ga udaljiti s terena na dva do tri tjedna. Očekuje se da će zbog toga propustiti pripreme Dinama u Austriji, barem što se tiče punih treninga. Podsjetimo, Stojković je prošlog ljeta došao iz Lokomotive u Dinamo za tri milijuna eura.

Ipak, odigrao je samo 25 minuta u jednoj utakmici prije nego što ga je zadesila nesreća. Krajem kolovoza prošle godine, neposredno prije derbija s Rijekom na Maksimiru, doživio je ozbiljnu ozljedu.

Na zagrijavanju uoči utakmice pokidao je križne ligamente, zbog čega je morao na operaciju. Ta ozljeda ga je na duže vrijeme udaljila s terena.

Ovaj najnoviji incident još je jedan težak udarac za mladog nogometaša. Njegova rehabilitacija će trajati nekoliko tjedana, a on će morati raditi na povratku u formu.

Klub će morati bez njega nastaviti pripreme, što predstavlja veliki gubitak za Dinamo. Stojkovićev povratak na teren će ovisiti o brzini oporavka.

Njegovi suigrači i navijači nadaju se njegovom brzom povratku. Njegova prisutnost na terenu bila bi značajna za Dinamove nadolazeće izazove. Unatoč svim poteškoćama, Stojković ostaje pozitivan i motiviran za povratak.

The post Dinamo ga platio 3.000.000 i čekao devet mjeseci, sada se opet ozlijedio appeared first on Sve Osim Politike.