Nogometni svijet u šoku: Preminuo saigrač Salaha u 31. godini, srce nije izdržalo..

6 juillet 2024 0 Par

Iako se činilo da je tragedija izbjegnuta, egipatsku nogometnu javnost danas su pogodile tužne vijesti. Povremeni reprezentativac Ahmed Refaat preminuo je u 31. godini života.

Srce pokojnog nogometaša stalo je na više od sata vremena još u martu, na utakmici njegovog Futurea i Ittihad Alexa u egipatskom prvenstvu, međutim Refaat je tada nakon velike borbe i devetodnevne kome uspješno reanimiran. Nastavio je s intenzivnim liječenjem i korištenjem srčanog stimulatora, prije nešto više od tjedan dana otkrio je da više neće moći igrati nogomet, ali danas su ipak stigle tragične vijesti.

Razlog smrti nije naveden, no pretpostavlja se da je riječ o srčanim komplikacijama, prenose Sportske Novosti.

Refaat je cijelu svoju karijeru igrao u domovini. Za reprezentaciju je do sada odigrao sedam utakmica, posljednju prije dvije godine, i zabio dva pogotka. Oba na Arapskom kupu 2021., prvi protiv Sudana u pobjedi 1:0, a drugi protiv Jordana u 2:1 trijumfu. Od Refaata su se na društvenim mrežama oprostili brojni saigrači, među njima i Mohamed Salah s porukom:

“Neka Bog podari strpljenja njegovoj obitelji i svim njegovim voljenima.”

البقاء لله وربنا يصبر أهله وكل حبايبه pic.twitter.com/lkUBwtplcd

— Mohamed Salah (@MoSalah) July 6, 2024

The post Nogometni svijet u šoku: Preminuo saigrač Salaha u 31. godini, srce nije izdržalo.. appeared first on Sve Osim Politike.