Ronalda masirale dvije maserke, Lineker ostavio neukusan komentar..

6 juillet 2024 0 Par

Cristiano Ronaldo i njegova reprezentacija Portugala ispali su iz četvrtfinala Eura nakon lošijeg izvođenja penala. Protiv njih je igrala Francuska, koja je nakon 120 minuta bez golova sigurno izvodila penale, dok je Portugal koštao neuspješan udarac Feliksa.

Prije nego što su ispali iz takmičenja, na BBC-ju je emitirana utakmica koju su komentirali Rio Ferdinand i Geri Lineker. Njihov komentar izdvaja se u engleskim medijima, a snimljen je prije produžetaka susreta. Dok je selektor Portugala Roberto Martinez držao govor svojim igračima, Ferdinand je primijetio neobičnu scenu na travnjaku.

Rekao je: “Njegove noge masiraju dvije maserke. Šta se ondje događa? Jedna na svakoj nozi.” Lineker je odgovorio: “Sreća da ih nema tri.”

Linekerov komentar opisan je u engleskim medijima kao sirova šala sa seksualnom konotacijom. Na društvenim mrežama raspravlja se je li šala bila umjesna.

Ronaldo i Portugal su se nadali boljem rezultatu, ali su na kraju ispali iz takmičenja. Francuska je slavila nakon napetih penala. Reakcije na utakmicu i komentare stručnjaka još uvijek su tema razgovora.

Ovo ispadanje je razočaranje za Ronalda, koji je imao velike ambicije na Euru.

The post Ronalda masirale dvije maserke, Lineker ostavio neukusan komentar.. appeared first on Sve Osim Politike.