Na pomolu veliki preokret: “Želim li u Dinamo? Naravno!”

8 juillet 2024 0 Par

Dinamo danas odlazi na pripreme u Bad Radkersburg u Austriji, gdje će ostati do 17. srpnja. Tijekom priprema odigrat će tri utakmice protiv CSKA 1948 (10. srpnja), Bešiktaša (13. srpnja) i Krivbasa (17. srpnja).

Trener Sergej Jakirović vodi 30 igrača, uključujući četiri vratara i 26 igrača, među kojima su i petorica juniora. Popis vratara uključuje Nevistića, Zagorca, Filipovića i Rajića.

Braniči su Pierre-Gabriel, Ristovski, Theophile, Bernauer, Torrente, Perić, Ogiwara, Perković, Mikić, Jakirović i Zebić. Veznjaci su Mišić, Rog, Ademi, Sučić, Vrbančić, Baturina, Kačavenda i Pavić.

Napadači su Pjaca, Hoxha, Špikić, Petković, Kulenović, Brodić i Horvat. Luka Stojković i Sadegh Moharrami ostaju u Zagrebu zbog oporavka, dok je Mahir Emreli u potrazi za novim klubom. Moreno Živković otišao je na posudbu u Lokomotivu, a Gabriel Rukavina trebao bi otići na posudbu u Rijeku.

Pregovori za prelazak Marina Šotičeka iz Lokomotive u Dinamo su u tijeku, a visina odštete dogovorena je na oko 1,5 milijuna eura plus postotak od budućeg transfera.

Šotiček je izrazio želju za prelaskom u Dinamo, nakon što se javio Sportskim Novostima i na pitanje želi li i dalje doći u Dinamo, odgovorio kratko i jasno:

– Naravno!

U narednim danima će se situacija rasplesti..

The post Na pomolu veliki preokret: “Želim li u Dinamo? Naravno!” appeared first on Sve Osim Politike.