Manchester United pokušava ukrasti jednog od najtraženijih Real Madridu

9 juillet 2024 0 Par

Stoper Lila Leni Joro jedan je od najtraženijih ovog ljeta, a nakon Real Madrida, u igri je i Manchester United. Kako je danas otkriveno, United je poslao ponudu od čak 60 miliona eura za talentiranog stopera, što je znatno manje nego što nudi Real Madrid.

Međutim, problem je u tome što Francuz želi samo u Real Madrid i što je “kraljevski” klub i dalje njegov prioritet. S druge strane, United ima alternative, jer su Matthijs de Ligt i Jarrad Branthwaite također realne opcije, posebno Nizozemac.

Sve u svemu, čini se da će se United pojačati s dvojicom stopera, ali je veliko pitanje hoće li uspjeti preoteti Joru Real Madridu. Leni Joro je vrlo tražen ovog ljeta, a nakon interesa Real Madrida, sada je i Manchester United u igri.

United je ponudio 60 miliona eura za mladog stopera, što je manje od Realove ponude. Problem je što Joro želi samo u Real Madrid, koji je njegov prioritet.

United ima druge opcije kao što su Matthijs de Ligt i Jarrad Branthwaite, posebno Nizozemac. Izgleda da će United dovesti dvojicu stopera, ali nije sigurno hoće li uspjeti uzeti Joru od Real Madrida.

Leni Joro je meta mnogih klubova ovo ljeto, uključujući i Manchester United nakon Real Madrida. United će se vjerojatno pojačati s dva stopera, ali nije sigurno hoće li uspjeti dovesti Joru umjesto Real Madrida.

The post Manchester United pokušava ukrasti jednog od najtraženijih Real Madridu appeared first on Sve Osim Politike.