Objašnjeno zašto je Mbappe igrao bez zaštitne maske na licu

10 juillet 2024 0 Par

Kylian Mbappe istrčao je u utakmici protiv Španjolske bez zaštitne maske na licu. Dosad ju je nosio nakon što je na prvoj utakmici Europskog prvenstva, u ogledu protiv Austrije, slomio nos.

Postojala je bojazan da bi zbog te ozljede mogao propustiti ostatak turnira, no Mbappe se brzo vratio i odlazi s Eura kad i njegovi sunarodnjaci, tek nakon poraza u polufinalu.

Mbappe se nakon utakmica znao žaliti na zaštitu koju je imao na licu. Apsolutni horor”, odgovorio je Mbappe na pitanje kako je igrati s maskom. “Mijenjam ih jer mi nijedna ne odgovara. Sužava mi vidno bolje i zadržava znoj. Osjećam se kao da Euro gledam u 3D tehnologiji kao neki svečani gost”, dodao je nedavno.

Sve to bilo je razlog zašto je protiv Španjolaca igrao nezaštićen. Kako je došlo do toga da nastupi u važnoj utakmici bez zaštite za ozlijeđeni dio tijela, objasnio je novinarima nakon ispadanja Francuske s Europskog prvenstva, prenosi Index.

“Donijeli smo odluku prije utakmice. Maska mi je išla na živce. Upitao sam liječnika mogu li igrati bez nje, a on mi je rekao da mogu raditi što želim”, otkrio je Mbappe.

The post Objašnjeno zašto je Mbappe igrao bez zaštitne maske na licu appeared first on Sve Osim Politike.