Livaja uhvatio za vrat igrača Fenera, Mourinho utrčao u teren

10 juillet 2024 0 Par

U 30. minuti utakmice Hajduka i Fenerbahčea u Grazu došlo je do kratkog i žestokog okršaja između Marka Livaje i Fenerovog stopera Alexandera Djikua (29) pri rezultatu 0:0. U jednoj situaciji u blizini centra Ganac je žestoko ušao u duel s Hajdukovim kapetanom i hvatao ga u predjelu vrata.

Livaja je nekoliko sekundi izdržavao taj prekršaj i povlačenje za dres, a onda je odlučio uzvratiti istom mjerom, piše Index.

Na terenu je instantno zaiskrilo nakon što je Livaja uhvatio za vrat Djikua pa je došlo do naguravanja, no situacija se primirila nakon što su pritrčali suigrači.

U teren je odmah ušao i Fenerov trener Jose Mourinho kako bi smirio situaciju. Livaja i Djiku su dobili žute kartone.

Livaja je već hvatao protivnika za vrat
Ovo nije prvi put da je Livaja uhvatio protivnika za vrat. Podsjetimo, prošle jeseni je Livaja uhvatio Antu Ercega, tadašnjeg napadača Istre 1961.

Erceg je udarao suparnike bez lopte, žalio se na sudačke odluke, nabijao loptu nakon sučevog zvižduka, a u 28. minuti se umiješao i u sukob između Mladena Devetka i Emira Sahitija.

Kada je kapetan Hajduka Marko Livaja vidio da Erceg i u toj situaciji divlja, dotrčao je i grubo za vrat uhvatio nogometaša Istre, prenosi Index.

The post Livaja uhvatio za vrat igrača Fenera, Mourinho utrčao u teren appeared first on Sve Osim Politike.