Izabrao Srbiju ispred BiH: Samed Baždar u Seriji A mijenja legendu kluba?

11 juillet 2024 0 Par

U Laziju će ovog ljeta pokušati pomladiti ekipu i unijeti novu energiju u svoj tim, a to bi se možda najviše moglo očitovati u napadačkoj liniji tima.

Naime, talijanski mediji kao gotovu stvar najavljuju transfer kapitena i najboljeg strijelca Lazija Ćira Immobilea u turski Bešiktaš. Tridesetčetverogodišnji Immobile će tako nakon osam godina i 340 odigranih utakmica napustiti ekipu Lazija, a s Bešiktašem će potpisati dvogodišnji ugovor vrijedan 12 miliona eura.

Mediji prenose i da je Lazio prihvatio ponudu Bešiktaša jučer popodne, pa se sada samo očekuje službena potvrda transfera.

Dok se to čeka, sinoć je poznati talijanski novinar Nicolo Schira ponovno aktualizirao priču oko mogućeg transfera Sameda Baždara iz Partizana u ekipu Lazija.

Dvadesetogodišnji napadač Partizana se tijekom ljeta već povezivao s Rimljanima, ali tada je u prvi plan izbila navodna ponuda Al Aina, pa se činilo da od transfera u Lazio neće biti ništa.

Međutim, najnoviji razvoj događaja bi mogao konkretizirati interes ”nebesko plavih” za mladog nogometaša crno-belih koji je prošle sezone odigrao 31 utakmicu, postigao osam golova, uz jednu asistenciju.

Podsjetimo, Samed Baždar se povezivao sa reprezentacijom BiH, a potom se oglasio na Instagramu i demantovao te navode, naglašavajući kako će igrati za reprezentaciju Srbije.

The post Izabrao Srbiju ispred BiH: Samed Baždar u Seriji A mijenja legendu kluba? appeared first on Sve Osim Politike.