Najveći promašaj besplatno odlazi iz Hajduka

6 juillet 2024 0 Par

Hajduk je prije pet dana započeo pripreme za novu sezonu, a klub su napustili Dino Mikanović (30), Vadis Odjidja-Ofoe (35) i Filip Čuić (21) nakon isteka ugovora.

Klub radi na transferima još trojice igrača, Ferro (27), Yassine Benrahou (25) i Leon Dajaku (23), koji neće nastaviti trenirati s momčadi. Ferro, portugalski stoper, ima ugovor do ljeta 2026. godine, ali njegov odlazak u Estrela Amadoru je dogovoren, te će dobiti raskid ugovora i otići kao slobodan igrač.

Ferro nije bio starter zbog ozljede lijevog koljena zadobivene u rujnu prošle godine. Odigrao je samo dvije minute u zadnjem kolu sezone protiv Lokomotive. Ferro je imao stalne probleme s koljenom i morao je na operaciju u studenom, koja je obavljena u Portugalu.

Prije ozljede prošle sezone, imao je samo pet nastupa, a očekivalo se da će pojačati konkurenciju na stoperskoj poziciji. Bivši igrač Benfice je ukupno odigrao 32 utakmice za Hajduk i postigao dva gola, uključujući jedan u finalu SuperSport Hrvatskog kupa protiv Rijeke.

Ferro je prvo bio na posudbi iz Benfice od siječnja do lipnja 2022. godine, a zatim se vratio u veljači 2023. godine nakon što je Hajduk platio odštetu od 550 tisuća eura.

Zbog odštete i stalnih problema s ozljedama, Ferro se smatra najvećim promašajem u eri predsjednika Lukše Jakobušića i sportskog direktora Mindaugasa Nikoličiusa.

The post Najveći promašaj besplatno odlazi iz Hajduka appeared first on Sve Osim Politike.