Dinamo odbio brutalnu ponudu za Sučića, evo koliko traži od Talijana!

9 juillet 2024 0 Par

Petar Sučić, veznjak Dinama, velika je želja novog talijanskog prvoligaša Coma, koji je Dinamu poslao službenu ponudu.

Transfer se činilo blizu realizacije, no Dinamo je odbio ponudu. Como je ponudio sedam milijuna eura, milijun eura bonusa i 20 posto od buduće prodaje, ali to nije zadovoljilo Dinamo.

Dinamo traži deset milijuna eura za 20-godišnjaka, što je Comu previše. Como ne namjerava značajno povećati svoju ponudu, pa je transfer trenutno daleko od realizacije. Dinamo se ne žuri s prodajom jer još nema adekvatnu zamjenu za Sučića.

Sučić je u Dinamu odigrao samo jednu sezonu, ali je postao jedan od najvažnijih Jakirovićevih igrača. Iako bi rado otišao u Como, Serie A vidi kao veliki izazov. Talijani su svjesni da su prošlog ljeta Dinamo napustili Livaković i Ivanušec za manje iznose od traženih deset milijuna eura.

Teško je očekivati da će Como ponuditi toliko. Sučić je u Dinamo došao u siječnju 2022. iz Zrinjskog za 200.000 eura. Tog ljeta je posuđen nazad Zrinjskom gdje ga je vodio Jakirović.

Igor Bišćan ga je prošlog ljeta poveo na pripreme u Sloveniju. Sučić je iskoristio priliku, probio se u prvu momčad i prošle sezone upisao 43 nastupa, dva gola i dvije asistencije.

The post Dinamo odbio brutalnu ponudu za Sučića, evo koliko traži od Talijana! appeared first on Sve Osim Politike.